L’Hospital de la Ribera investiga contra la Covid 19

L’Hospital Universitari de la Ribera està duent a terme sis investigacions relacionades amb la COVID-19, amb l’objectiu de contribuir al coneixement que la societat científica està adquirint sobre esta malaltia i les seues repercussions. Cinc d’estos estudis s’estan duent a terme en col·laboració amb altres centres hospitalaris i un d’ells s’està realitzant exclusivament a l’Hospital d’Alzira.

En este sentit, pel que respecta a la investigació unicèntrica, esta s’està realitzant des de l’àrea de Laboratori amb la finalitat de determinar si existix alguna alteració en els paràmetres de laboratori que ajuden a conèixer el diagnòstic, pronòstic i tractament dels pacients infectats.

Altres estudis pretenen conéixer si el virus es transmet de mares a fills durant el part o quins són els canvis en la funció pulmonar que presenten pacients ingressats amb pneumònia causada pel nou coronavirus segons el nivell de gravetat, després de l’alta hospitalària.

I és que el mes de març passat va ingressar en l’ UCI de l’Hospital de la Ribera, la pacient més jove d’Europa que ha necessitat la tècnica ECMO per a sobreviure a la infecció. Una tècnica basada en l’oxigenació extracorpòria que dona suport al cor i als pulmons quan estos òrgans no funcionen i a la qual s’ha de recórrer quan el pacient no respon a la ventilació mecànica convencional.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

 

Deixa un comentari