L’Hospital de la Ribera nomena un nou director mèdic i una nova subdirectora d’Infermeria

El doctor Juan Manuel Campos Cervera substituirà com a directora a la doctora Lidia del Pino, que, recordem, va dimitir del seu càrrec el passat 2 d’octubre. La Diplomada en Infermeria, Carmen Castillo, rellevarà l’anterior subdirector, Salvador Benavent, qui s’ha jubilat recentment.

El nou director, Juan Manuel Campos Cervera, és Metge Especialista en Oncologia Mèdica i Màster Universitari en Direcció i Gestió Sanitària. A més, fins ara, ha ocupat el càrrecs de Cap de Secció d’Oncologia Mèdica i Subdirector Mèdic al departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria. Serà la tercera persona que ocupe el càrrec de director de l’hospital d’Alzira en període de dos anys i mig.

Pel que fa a la nova subdirectora, Carmen Castillo, és Diplomada Universitària en Infermeria i especialista en Psiquiatria. Castillo ha treballat en l’àmbit de la gestió en diversos departaments de salut de la Ribera. A més, des de l’any 2011 ha estat supervisora de Consultes Externes a l’Hospital de la Ribera i adjunta a la Direcció d’Infermeria. Escolta aci l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari