L’Hospital de la Ribera potencia l’atenció telefònica i amplia l’horari del seu servei de Cita Prèvia

A partir d’ara, els usuaris i usuàries podran telefonar al centre hospitalari entre les 8 del matí i les 9 de la nit per tal de sol·licitar, canviar o anul·lar les seues cites amb l’especialista.

Així mateix, l’Hospital ha augmentat en un 50% els professionals encarregats d’atendre tant la cita prèvia telefònica com la centraleta del centre, de tal manera que ara són 12 treballadors i treballadores. Estos canvis s’han fet, segons han explicat des de l’Hospital, amb l’objectiu de potenciar l’atenció telefònica, que s’ha vist incrementada a conseqüència de la limitació d’accés al centre que s’ha establit per prevenció front la Covid-19.

Recorden que ja fa un any que el centre sanitari va canviar els seus númros de telèfon per a integrar-se en la numeració IBERCOM de la resta de la Generalitat Valenciana. Des d’aleshores, el telèfon de Cita Prèvia és el 962 542 900 i el de Centraleta, 962 542 800. Escoltem el supervisor d’admissió del Departament de Salut de la Ribera, Miguel Ángel Solera, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-4-novembre-2020_md_59801680_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari