L’Hospital de la Ribera reduïx en 86 dies la demora quirúrgica

L’Hospital de la Ribera ha aconseguit reduir en 86 dies la demora quirúrgica que les mesures imposades per la pandèmia van fer augmentar. Així, l’hospital recupera la demora quirúrgica anterior a la crisi sanitària, que es situa en una mitjana de 65 dies d’espera.

Durant els pitjors moments de la pandèmia l’hospital universitari va arribar a tindre una demora quirúrgica de 150 dies. Això degut a les restriccions d’accés als centres sanitaris i l’ajornament de les intervencions no urgents degut a la pressió pandèmica. Ara, les xifres es recuperen i el temps d’espera per una intervenció quirúrgica torna als 65 dies. Fins i tot, l’Hospital de la Ribera compta amb la xifra de pacients en espera d’una operació més baixa des de l’any 2017.

Després de dos anys difícils marcats per la pressió hospitalària de la Covid-19, el coordinador de l’Àrea Quirúrgica, valora positivament els esforços del personal sanitari per reduir la demora quirúrgica.

En els últims 4 mesos les intervencions en el centre alzireny s’han incrementat en més d’un 110% respecte als primers 2 mesos de l’any. Prop de 800 persones han eixit de la llista d’espera en ser operades els últims mesos.

Deixa un comentari