fbpx

L’hospital de la Ribera un dels primers centres d’Espanya en extirpar un tumor a través del melic

Compartix la notícia

L’hospital de la Ribera extirpa un tumor de còlon a un pacient a través del melic. Es tracta d’una intervenció  mínimament invasiva per la qual cosa el pacient ha rebut l’alta mèdica dos dies després amb una cicatriu mínima a l’abdomen. L’hospital d’Alzira és un dels primers centres sanitaris públics del país en realitzar esta cirugia.

Esta extirpació té una gran complexitat tècnica per la qual cosa ha durat tres hores i ha exigit la presència de 8 especialistes. A més, està indicada sols per a pacients amb tumors de colon de més de tres centímetres i que no patisquen sobrepès. Així donc, el pacient intervingut és un home amb un tumor de colon de 2 centímetres, patogologia cardiaca i diabetis que cosa necessitava una cirugia  sense complicacions en el postoperatori.

El facultatiu del Servei de Cirurgia General i Digestiva, Javier Blanco ha hagut de formar-se especialment  durant els últims mesos en la utilització d’esta novedosa tècnica. Els experts indiquen que en el futur serà una de les millors alternatives pels beneficis que suposa en la recuperació i el resultat estètic.

Compartix la notícia

Deixa un comentari