L’Hospital de Salut de la Ribera presenta al Saló Internacional de Logística el seu procés de reversió logística

El passat cap de setmana el Departament de Salut de la Ribera va presentar en la 21 edició del Saló Internacional de Logística de Barcelona el seu procés de reversió logística.

Sota el títol “Primera reversió públic-privada: transició de la gestió logística “, Luis Torán, cap del Servei de Compres i Logística del Departament de Salut va participar en el fòrum “Automatització i optimització en la indústria farmacèutica i sanitària”.

Torán, acompanyat de la Gerent i el Director de Gestió del Departament de Salut de la Ribera, Liliana Fuster i José Conesa, respectivament, va explicar el treball desenvolupat per la Conselleria de Sanitat i el Departament de Salut de la Ribera fins a culminar amb èxit la transició de la gestió logística des de la gestió privada a la gestió pública del Departament de Salut.

Així explicava Luís Torán la importància de la presència de l’Hospital de la Ribera al Saló Internacional de Logística:

Els principals aspectes que han caracteritzat aquesta transició logística, que s’ha dut a terme sense que s’haja produït en cap moment una discontinuïtat en l’activitat assistencial, han estat la convergència d’articles, proveïdors i procediments amb la resta del sistema públic valencià i la implementació de processos per al seguiment d’existències a temps real.

 

Deixa un comentari