L’Hospital elabora un programa d’exercicis terapèutics per als pacients amb COVID-19

Compartix la notícia

El Servei de Fisioteràpia de l’Hospital Universitari de la Ribera ha elaborat un programa d’exercicis terapèutics, dirigit a pacients ingressats amb COVID-19. I és que una de les conseqüències de estar molt de temps sense moviments és la falta d’elasticitat i massa muscular.

L’objectiu d’estos exercicis, que han estat planificats junt amb els serveis de Rehabilitació i Medicina Interna del centre hospitalari, és el de recuperar la funcionalitat de l’aparell respiratori i de l’aparell neuromuscular del pacient hospitalitzat.

Així, el programa, que té una durada total de 28 minuts, contempla exercicis que el pacient ha de realitzar en diferents posicions, amb la finalitat de tonificar i desenvolupar una major capacitat funcionant, per a evitar complicacions respiratòries associades a esta malaltia i que poden desembocar en situacions greus, on el pacient requerix del seu ingrés en una Unitat de Vigilància Intensiva (UVI).

Així mateix, el programa també contempla exercicis dirigits a millorar la coordinació motora i evitar l’afebliment i la pèrdua de la massa muscular de les extremitats .Així ho ha explicat Mª José Segrera, fisioterapeuta de l’Hospital d’Alzira.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-d-039-abril-2020_md_50543870_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari