L’Hospital Universitari de la Ribera invertix 78.000 euros en la seua Àrea d’Endoscòpies Digestives
65.000 euros s’han destinat a l’adquisició de nous equips diagnòstics i 13.000 euros a l’ampliació de la zona

L’objectiu no és altre que oferir una millor assistència i servei als i les pacients amb patologies en el tub digestiu. De la inversió total realitzada per l’Hospital d’Alzira, 65.000 euros s’han destinat a l’adquisició de nous equips diagnòstics i 13.000 euros a l’ampliació de la zona, que ha passat a disposar d’una tercera sala de proves d’uns 50 m2.

Esta nova sala comptarà amb un nou equip per a endoscòpies amb un dels sistemes més avançats i precís del mercat que beneficiarà tant a pacients com a professionals al poder diagnosticar lesions menors a 5 mil•límetres. Segons ha destacat la cap del Servei Digestiu de l’hospital alzireny, la doctora Gemma Pacheco, esta ampliació permetrà augmentar en un 30% la seua activitat anual i, per tant, atendre a 2.500 pacients més a l’any, així com millorar la llista d’espera, tot i que és una de les més baixes de la Comunitat Valenciana.

A més d’esta tecnologia, el centre alzireny també ha incorporat un nou equip de manometria i pH-metria que permet estudiar els trastorns de la motilitat digestiva i els nivells d’acidesa de l’esòfag en pacients amb reflux.

La doctora Pacheco assegura que, en 22 anys que porta en funcionament l’hospital, no s’havia disposat de l’equip necessari per a fer esta prova que obligava als pacients a desplaçar-se a València. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari