fbpx

L’hostaleria i el comerç d’Alzira esperen que repunte el negoci

Compartix la notícia

Els sectors de l’hostaleria i el comerç d’Alzira han passat a la fase 3 amb un descens en la clientela. La demanda ha baixat des de l’obertura de les terrasses entre un 30 i un 35% i la ciutadania, segons afirma l’Associació Empresarial, ha perdut l’eufòria dels primers dies del desconfinament per acudir als bars i restaurants o a les botigues.

No obstant això, alguns alzirenys i alzirenyes, que abans no compraven a la ciutat, han apostat per donar suport en esta ocasió al comerç local.  Segons l’Associació Empresarial, els clients valoren la proximitat en el tracte i eviten les llargues cues que es produeixen als grans centres comercials.

Els propietaris d’alguns negocis que s’han pogut mantindre s’aferren a una possible prorroga dels ERTOS. Altres propietaris han decidit mantindre tancats els seus negocis perquè no els han compensat les traves que els ha ficat l’Administració arran de la pandèmia.  Amb tot, assegura l’associació empresarial, el sector del comerç i l’hostaleria és un dels més afectats i menys preparats per a afrontar una crisi com la derivada per la pandèmia.

Escolta l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-juny-2020_md_52188926_wp_1
Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari