fbpx

L’IES Rei en Jaume s’ampliarà pròximament a 20.000 metres quadrats

Compartix la notícia

L’IES Rei en Jaume d’Alzira s’ampliarà pròximament mitjançant el Pla Edificant. El Servei d’Ocupació Labora cedirà a l’Institut 7.500 metres quadrats amb la finalitat d’abastir 370 alumnes més dels 750 que caben a hores d’ara. També es farà un estudi estructural dels centres educatius José Maria Parra i Blasco Ibáñez i del centre d’Educació Especial Carmen Picó, amb la finalitat d’avaluar possibles millores.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, es va reunir ahir amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, per a donar l’empenta definitiva al projecte d’ampliació de l’institut. La inversió de 10 milions d’euros de part de la Generalitat Valenciana permetrà augmentar la parcel·la de l’Institut a un total de 20.000 metres quadrats. A canvi de la cessió de l’espai, Labora disposarà d’una aula annexa al centre educatiu per dur a terme les seues activitats educatives.

A l’espenta definitiva de l’IES Rei en Jaume, se suma l’acceleració de la tramitació de la Delegació d’Obres per la reforma del col·legi Blasco Ibáñez, una de les escoles més antigues d’Alzira, amb més de 70 anys d’història, així com l’IES José María Parra, que fou construït fa 60 anys, i el CEE comarcal Carmen Picó, que ja té més de mig segle.

Compartix la notícia

Deixa un comentari