L’IVACE amplia fins el 30 de juny el termini de les ajudes d’eficiència energètica en indústries
Estes subvencions estan dirigides a les xicotetes, mitjanes i grans empreses del sector industrial, entre les quals es repartiran 19 milions d'euros

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), amplia fins al 30 de juny de 2021 el termini perquè industries de la Comunitat puguen sol·licitar ajudes per a facilitar la introducció de mesures d’estalvi i eficiència energètica. Estes subvencions, que inicialment finalitzaven el 31 de desembre de 2020, estan dirigides a les xicotetes, mitjanes i grans empreses del sector industrial de la Comunitat entre les quals es repartiran 19 milions d’euros.

En este sentit, l’Ivace dona suport a aquelles iniciatives que contemplen inversions en substitució d’equips i instal·lacions, així com sistemes auxiliars consumidores d’energia, per altres que empren tecnologies d’alta eficiència energètica. L’objectiu del programa és reduir el consum energètic i, per tant, les emissions de CO2 i d’altres contaminants per a millorar la qualitat de l’aire i el respecte al medi ambient.

A més, segons la directora general de l’Ivace, Júlia Company, l’ús eficient de l’energia implica una especial importància en el sector industrial ja que concentra el 30% de tota l’energia consumida a la Comunitat i, on, a més, la factura energètica incidix directament en la competitivitat de les empreses valencianes. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari