fbpx

L’Ivace concedix ajudes per a la rehabilitació energètica d’edificis que poden arribar fins al 85% del cost

Compartix la notícia

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) concedix ajudes per a la rehabilitació energètica d’edificis que poden arribar fins al 85% del cost. Es tracta d’un programa d’ajudes a fons perdut per a impulsar actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents i està dotat amb quasi 26 milions d’euros.

El termini per a la presentació de sol·licituds està obert des del passat 17 de desembre fins el 31 de juliol de 2021. La quantia de les ajudes oscil·la entre el 25 i el 35 per cent en funció de la mena d’actuació i de l’ús de l’edifici. A aquesta ajuda es podrà sumar una ajuda addicional per criteri social, eficiència energètica o per actuació integrada. Així doncs, el percentatge d’ajuda pot arribar al 85% del cost total.

L’objectiu, segons afirmen des de la Conselleria d’Economia Sostenible, és donar un impuls a la sostenibilitat de l’edificació existent en la Comunitat. Per a poder beneficiar-se de les ajudes, les accions que es realitzen hauran de suposar una millora de la lletra de qualificació energètica de l’habitatge o edifici que es rehabilite. Escoltem ací l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-11-gener-2021_md_63747771_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari