PP Alzira presenta la seua candidatura

El PP ha presentat la seua llista a les eleccions municipals de 2019. Una llista on les dones tornen a tindre a presència i on repeteixen junt al candidat José Andrés Hernández, els regidors Bernat Ríos i Enrique Montalvà. Si alguna cosa quedà clara en la presentació és que el PP sap que si vol governar la ciutat haurà de pactar.

Després d’una legislatura on les dos úniques regidores populars desaparegueren, el PP presentà ahir de vesprada un allista paritària amb tants homes com dones en els llocs d’eixida. A la llista tots compleixen el requisit que Hernández ja havia avançat, tenen una professió fora de la política i són de tots els barris d’Alzira perquè segons el candidat volen representar un espectre el més ample possible de la població.

A l’hora de formar un possible govern encapçalat pel PP, el que José Andrés Hernández te clar és que haurà de pactar i no es tanca  a fer-ho d’entrada amb ciutadans i VOX.

D’altra banda el candidat del PP inclús es va mostrar disposat arribar a pactar amb forces progressistes si es posen d’acord, però no amb Compromís.

Categories Política

Deixa un comentari