L’ofrena de flors i fruits tornarà a no tindre restriccions este cap de setmana

Este cap de setmana es realitzarà en el Real Santuari la Ofrena de Flors i fruits a Nostra Senyora del Lluch. Un acte que no s’ha deixat de fer en cap moment de la pandèmia, si bé per es tracta del primer any en el qual es podrà fer sense restriccions.
La tradicional ofrena a la patrona d’Alzira començarà a les 18:45 de la vesprada amb la recepció d’autoritats i està previst que a les 19:00 es faça l’ofrena a l’interior del santuari, que anirà seguida d’una missa i en acabar-se l’eucaristia s’impartirà la benedicció del terme.
Durant el mes de maig, a més, s’obrirà el Real Santuari de dilluns a dissabte entre les 18:00 i 20:00 de la vesprada per a que la ciutadania puga visitar l’Exposició commemorativa dels primers Cent Anys de la iniciativa del Pare Pomplilio Tortajada per a la construcció d’un nou temple per a la Patrona d’Alzira. Explica Javi Andújar, president de la Reial Confraria de Nostra Senyora del Lluc, que va ser un dels sermons d’este pare el que va fer que la ciutadania construira el temple.

Deixa un comentari