L’OMIC d’Alzira commemora el Dia del Consumidor
Recorda la seua nova ubicació en el Mercat de la Vila

L’OMIC d’Alzira commemora el Dia del Consumidor i recorda que el servei està a la disposició de la ciutadania per a defensar els seus drets. Entre altres, es troben la protecció contra els riscos que puguen afectar la nostra salut o seguretat, la protecció dels nostres legítims interessos econòmics i socials o la informació correcta i suficient per a l’adequat exercici dels nostres drets.

Hui,15 de març, és el Dia dels Drets del Consumidor i des de l’Oficina Municiapal d’Informació al Consumidor de l’Ajuntament d’Alzira han volgut commemorar-lo. Així, l’OMIC ha aprofitat esta dada per tal de recordar, en primer lloc, que la seua nova ubicació es troba al Mercat de la Vila i, en segon lloc, que els nostres drets com a consumidors i consumidores són importants.

La regidora de Consum, Gemma Alós, ha expressat que el Dia Mundial dels Drets del Consumidor ha de servir per a que les persones assumisquen un rol protagonista a l’hora defensar els seus drets i de poder exigir productes de qualitat. A més, ha animat la ciutadania a informar-se dels seus drets i, en cas de conflicte, presentar una reclamació a l’OMIC. Escoltem Alós:

Ir a descargar

Deixa un comentari