L’ONG IAE entrega 20 tones de material per a l’ajuda humanitària als damnificats dels terratrèmols de Turquia i Síria

L’ONG Intervenció, Ajuda i Emergències ha recollit 20 tones de material per a les víctimes dels terratrèmols de Turquia i Síria. Conclou així una segona fase d’ajuda humanitària, després de les tasques de rescat. Ara està en marxa una tercera fase de recaptació de fons econòmics per a contenidors-vivenda.

L’equip de rescatadors d’IAE Algemesí torna a casa després d’entregar a Turquia 20 mil quilos de material per cobrir les necessitats de les víctimes del terratrèmol. El govern de Turquia va contactar directament amb l’ONG per sol·licitar la seua ajuda en esta segona fase dels treballs. IAE va traslladar carpes per construir escoles, així com 400 matalassos, 400 calefactors portàtils i 300 cuines, entre d’altres materials de primera necessitat com mantes, bolquers o productes sanitaris.

A hores d’ara, està prevista una tercera fase per recaptar diners que s’invertiran en contenidors-vivenda. L’objectiu, substituir les tendes de campanya en què viuen les famílies. IAE ha organitzat un concert benèfic este dissabte a Alacant, i també es possible col·laborar fent una aportació econòmica a l’ONG.

Deixa un comentari