fbpx

L’oratge / 12-05-2020

Compartix la notícia

Hui torna la inestabilitat i les pluges de la ma d’una borrasca que està situada a l’Atlàntic (davant de Portugal). El front associat a esta depressió serà el que, a partir del migdia, ens deixarà precipitacions que avançaran de sud a nord i afectaran especialment l’interior de les províncies de València i Castelló on podran ser localment fortes i en forma d’alguna tronada.
De cara a esta pròxima nit (i matinada de demà), estes precipitacions se centraran més per la província de Castelló on podran mostrar un poc més d’activitat i seran també en forma d’algunes tronades localment fortes.
Des del migdia de hui s’ha activat l’avís groc per pluges a les províncies de València i Castelló ja que en este sector es podrien registrar pluges de fins a 20 l/m2 en a penes una hora.

Demà de matinada les pluges encara podran afectar el nord de Castelló tot i que la tendència és que eixiran a primeres hores del dia pel nord de la Comunitat, quedarà una jornada de treva i amb obertura de clars al llarg del matí. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució per l’interior del territori que només podran deixar algun ruixat preferentment per la comarca dels Ports. Res destacable.
Les temperatures pujaran un poc més (entre 2º i 3ºC) sobretot pel litoral i prelitoral de València. Pel que fa al vent, rodarà de nou a ponent amb alguna ratxa moderada per l’interior de València. Més fluix es mostrarà a la resta de comarques.

Compartix la notícia

Deixa un comentari