L’ORATGE / 14-05-2020

Compartix la notícia

El dia ha començat amb precipitacions que han avançat de sud a nord de la nostra Comunitat. A primeres hores del matí han donat intensitat forta al sud de València, especialment per la comarca de la Ribera on han sigut torrencials i han anat acompanyades d’abundant aparell elèctric. Posteriorment estes precipitacions estan avançant lentament cap al nord i serà esta vesprada quan la millora siga també progressiva de sud a nord del territori.

Tenim avís groc per pluges a la meitat nord de la província de València i comarques de Castelló.

Les temperatures baixaran de manera general, i el vent entrarà entre ponent i llebeig (O-SO) amb ratxes moderades en el litoral.

Previsió per a demà

L’atmosfera seguirà molt inestable i, en este sentit, al matí tindrem pas de núvols que podran deixar caure algun arruixó dèbil poc important. Ara bé,  a partir del migdia creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors que deixaran noves pluges en forma de tronades localment fortes (oratge més insegur la segona meitat del dia).

Respecte a les temperatures seguiran situant-se en valors semblants als de hui, mentre que el vent entrarà fluix de ponent al matí, i canviarà a component marítim de vesprada.

Compartix la notícia

Deixa un comentari