fbpx

L’oratge

Compartix la notícia

El dia està molt núvol per la borrasca atlàntica que s’arrima cap a la Península Ibèrica i tenim precipitacions prou generals en tota la Comunitat que podrien ser en forma de tronades en alguns punts del territori.
Les temperatures seguixen a la baixa i el mercuri ha caigut entre 3º i 4ºC especialment per les comarques més interiors (entre 5º i 6ºC a l’interior de València). Respecte al vent, es mostrarà fluix i de component marítima amb alguna ratxa moderada vespertina a vora mar.

Demà
Fins la matinada encara podrem tindre algunes pluges en forma de tronada localment forta pel litoral castellonenc. Això sí, a mesura que es retiren les restes d’esta línia frontal els clars guanyaran terreny i l’oratge presentarà una progressiva i ràpida millora. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució en les comarques més interiors i més clars tindrem pel litoral.
Les temperatures es recuperaran de manera moderada, especialment en les comarques centrals on el mercuri guanyarà entre 3º i 4ªC respecte a hui. El vent entrarà de ponent fluix pel matí i, de vesprada, donarà algunes ratxes moderades en el litoral entre ponent i migjorn (oest-sud).

Compartix la notícia

Deixa un comentari