fbpx

L’Universitat Estacional d’Alzira serà el divendres amb conferències sobre medi ambient

Compartix la notícia

La V edició de la Universitat Estacional d’Alzira obri este divendres amb el tema “El Medi Ambient valencià. Efectes del confinament per la Covid-19 sobre el medi ambient: faules, exageracions i realitats”. La jornada tindrà lloc el pròxim 4 de desembre en el Centre de Formació de Persones Adultes, Enric Valor. Este programa de la UV, amb col·laboració dels ajuntaments, la Diputació i Caixa Popular, ja està present en totes les comarques de la Comunitat Valenciana.

El programa d’enguany serà de 09:30 a 13:30 hores, i consistirà en un acte inaugural i tres conferències. José Antonio Sobrino, catedràtic de Física de la Terra, parlarà dels canvis detectats des dels satèl·lits en aspectes com el trànsit aeri i d’embarcacions o les llums nocturnes de les ciutats. A continuació, Antonio Camacho, catedràtic d’Ecologia, exposarà els efectes reals que el confinament ha tingut sobre els sistemes naturals. Finalment, el Dr. Juan Jiménez, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, donarà un enfocament local i parlarà dels efectes sobre la biodiversitat en el territori valencià.
Recordem que l’assistència és gratuïta i oberta al públic i que, donades les circumstàncies, l’aforament de la sala estarà limitat a unes 40 persones, per la qual cosa es podrà assistir, també, de manera on-line. Així ha valorat la jornada l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-2-desembre-2020_md_61270034_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari