fbpx

Manca de civisme als carrers: molta deixalla que no es du a l’Ecoparc

Compartix la notícia

Els alzirenys segueixen sense emprar l’Ecoparc. Això ho demostren les últimes dades publicades per l’Ajuntament de la ciutat que alerta que els quilograms de deixalles a la via pública han augmentat fins a un 10% en comparació al mateix període de l’any anterior passant dels 236.000 kg als més de 250.000 kg.

deixalles al carrer 2 - Alzira Radio notícies d'Alzira

Una situació que ni tan sols la posada en marxa l’estiu de 2016 de l’arreplega a domicili de residus voluminosos ha aconseguit minvar. De fet al llarg dels tres últims anys no ha augmentat l’ús de l’Ecoparc, necessari i fonamental donat que s’encarrega de l’emmagatzematge temporal per a la separació de deixalles que no són objecte de recollida dels contenidors a l’ús.

deixalles al carrer 1 - Alzira Radio notícies d'Alzira

Per això des de la Regidoria de Serveis i Obres Públiques de l’Ajuntament d’Alzira lamenten que l’ús de l’Ecoparc no siga l’esperat a pesar de la bonificació que ofereix el Consorci de Residus i que el servei d’arreplega tampoc haja servit per solucionar el problema. Per això demanen a la ciutadania que facen el possible per estar en l’altra banda i ser referent de reciclatge i no d’abocadors incontrolats de deixalles.

deixalles al carrer 4 - Alzira Radio notícies d'Alzira

Compartix la notícia

Deixa un comentari