Manca de civisme als carrers: molta deixalla que no es du a l’Ecoparc

Els alzirenys segueixen sense emprar l’Ecoparc. Això ho demostren les últimes dades publicades per l’Ajuntament de la ciutat que alerta que els quilograms de deixalles a la via pública han augmentat fins a un 10% en comparació al mateix període de l’any anterior passant dels 236.000 kg als més de 250.000 kg.

Una situació que ni tan sols la posada en marxa l’estiu de 2016 de l’arreplega a domicili de residus voluminosos ha aconseguit minvar. De fet al llarg dels tres últims anys no ha augmentat l’ús de l’Ecoparc, necessari i fonamental donat que s’encarrega de l’emmagatzematge temporal per a la separació de deixalles que no són objecte de recollida dels contenidors a l’ús.

Per això des de la Regidoria de Serveis i Obres Públiques de l’Ajuntament d’Alzira lamenten que l’ús de l’Ecoparc no siga l’esperat a pesar de la bonificació que ofereix el Consorci de Residus i que el servei d’arreplega tampoc haja servit per solucionar el problema. Per això demanen a la ciutadania que facen el possible per estar en l’altra banda i ser referent de reciclatge i no d’abocadors incontrolats de deixalles.

Deixa un comentari