Mancomunitats i FVMP visiten Badajoz per a conéixer l’oferta dels Centres Integrals de Desenvolupament a municipis i emprenedors

L’alcalde d’Alzira i vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Diego Gómez, participa esta setmana en una visita a terres extremenyes per a conéixer el funcionament dels Centres Integrals de Desenvolupament. Una iniciativa de la Diputació de Badajoz per a coordinar el treball en xarxa dels difetents actors polítics, econòmics i socials dels diferents territoris mancomunats de la província de Badajoz. Amb esta visita tant els representants de la Diputació de València i les seues diferents mancomunitats com de l’Ajuntament d’Alzira han volgut prendre expemple. Diego Gómez veu en esta experiencia una oportunitat per consolidar la col.laboració entre els pobles i potenciar la comarcalització.

Els valencians han estat visitant diverses experiències de funcionament de les mancomunitats i també han mantingut entrevistes amb la directora general d’Administració local de la Junta de Extremadura, Inmaculada Bonilla, i amb la consellera d’Agricultura, Begoña García.

Les jornades finalitzen hui amb una reunió amb representants de la Federació Extremenya de Municipis i Províncies «per a compartir experiències relatives al funcionament i la formació dels càrrecs públics».

Deixa un comentari