“Mans al riu” visibilitza el problema dels residus que s’acumulen als nostres rius

El pròxim 29 de setembre, a les 10 del matí, al Pont de Ferro, Alzira se suma a la campanya de neteja “Mans al riu”. Des de la Regidoria de Medi Ambient s’han afegit a esta històrica iniciativa de voluntariat ambiental de la Fundació Limne que celebra enguany la desena edició i que pretén crear consciència ciutadana sobre la necessitat d’atendre l’estat dels nostres rius i evitar les pràctiques que els degraden.

Amb l’objectiu de visbilitzar el problema dels residus que s’acumulen als nostres rius, durant el transcurs de la jornada, els monitors informen els participants sobre el destí que correspon a casa residu, donant també detalls de la recollida municipal. El responsable de la Fundació Limn, David Campos ho explicava al programa El Día per Davant

Des de l’ajuntament de la ciutat i especialment des de la regidoria de medi ambient, animen a la ciutadania d’Alzira a sumar-se a l’acció i col·laborar en la conservació i millora dels nostres ecosistemes. Les persones interessades poden inscriure’s per participar en la iniciativa a través del correu participar@limne.org o telefonant al 654 076 533.

MANS AL RIU 2018

Video resum de la jornada de neteja de rius Mans al Riu del passat diumenge on participem des de la Regidoria de Medi Ambient, junt amb la Fundació Limne.

Publiée par Ajuntament d'Alzira sur Mardi 24 avril 2018

Deixa un comentari