Medi Ambient reivindica la millora de la qualitat de l’aigua
L'Ajuntament d'Alzira reclama diverses accions en el Dia Internacional de l'Aigua

L’Ajuntament d’Alzira reivindica en el Dia Internacional de l’Aigua diverses accions, per tal de garantir el futur d’un dels recursos més vitals i importants del nostre planeta. En este sentit, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, ha recordat la importància de tres temes fonamentals sobre l’aigua, per tal de millorar la seua qualitat.

El primer punt de la reivindicació fa referència a les masses aquàtiques que han estat castigades, al llarg de 70 anys, per l’ús de pesticides en l’agricultura. Així doncs, l’objectiu és continuar treballant en alternatives a l’ús d’estos productes, per tal de conservar i preservar el cabal ecològic així com la flora i fauna. En segon lloc, al parer del regidor de Medi Ambient, caldria fer un seguiment dels vessaments incontrolats, producte de l’activitat industrial i humana.

Finalment, recomana augmentar la qualitat de les depuradores, ja que tot i trobar-nos dins del marc legal, s’ha d’aconseguir una aigua totalment neta que es puga reutilitzar i, en conseqüència, garantir l’economia circular de l’aigua. Escoltem Pep Carreres:

Ir a descargar

Deixa un comentari