Més de 10.000 alzirenys i alzirenyes han rebut l’assessorament de les informadores cíviques d’Alzira
Oferixen assessorament a la ciutadania al respecte de les diverses campanyes

Des de la Regidoria de Serveis Urbans es va posar en marxa, el passat mes de desembre, esta acció en la qual les informadores oferixen assessorament a la ciutadania al respecte de les diverses campanyes impulsades per esta regidoria.

Durant la segona quinzena de desembre, va tindre lloc la campanya d’informació de la Covid-19, en la qual més de 1.300 persones van ser assessorades sobre les mesures de seguretat establides. Durant la primera quinzena de gener, es va informar a més de 2.000 persones sobre el servici que oferix l’OMIC, així com de la nova ubicació de l’oficina en el Mercat de la Vila. En les setmanes següents, més de 4.300 persones van rebre informació relativa a la campanya “Arrepleguem” i més de 2.500 van ser assessorades sobre la iniciativa “Beu aigua de l’aixeta”.

Segons ha explicat el regidor, Fernando Pascual, fins al pròxim mes de juny se seguiran realitzant campanyes amb les informadores cíviques que provenen del programa E-Covid impulsat per la Generalitat Valenciana. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari