Més de 200 persones adquirixen l’abonament teatral en el primer trimestre de l’any post-capitalitat cultural

L’any post capitalitat cultural s’ha iniciat amb bon peu. El Gran Teatre d’Alzira ha posat esta setmana a la venda les entrades per als espectacles del primer trimestre de l’any. I ja s’han venut més de dos-cents abonaments per a les primeres cinc funcions teatrals del 2023.

Dimarts s’encetava a Notikumi i al Gran Teatre la venda d’entrades per als cinc espectacles programats fins a març. Esta temporada arriba a Alzira Antonia San Juan, després d’haver ajornat l’últim espectacle pel COVID, amb l’obra Entrevista con mi hija Mari. També tindrem l’estrena de la nova obra d’Albena Teatre, El Moble. Amb esta iniciativa, la Regidoria de Cultura pretén que els veïns i veïnes d’Alzira i de tota la comarca gaudisquen del teatre amb uns espectacles de primer nivell i amb uns preus molt assequibles.

Les entrades estan a la venda al portal web notikumi.com i cada dimarts i dijous per la vesprada al Gran Teatre, tot i que esta vesprada estarà tancat per ser vespra de Reis. Les persones que sí que tenen ja la seua butaca assegurada són les 209 que han adquirit l’abonament per 35 euros. Inclús s’ha superat el nombre d’abonaments de l’últim trimestre de l’any.

Deixa un comentari