fbpx

Alzira ciutat esportista: més de 7000 alzirenys utilitzen regularment les instal·lacions municipals

Compartix la notícia

Més de 7.000 esportistes utilitzen regularment les instal·lacions municipals d’Alzira. Així ho reflecteixen les últimes dades publicades per la  Regidoria d’Esports que s’ha mostrat orgullosa que Alzira siga una ciutat on la pràctica de l’esport és tan elevada.

Segons l’informe relatiu d’ocupació de les instal·lacions esportives municipals en la temporada 2018-19, es desprén que les diverses entitats i clubs esportius han pogut gaudir de totes les instal·lacions esportives municipals, fet que ha possibilitat acollir tant els entrenaments com les diverses competicions dels equips de prop de 40 clubs esportius, a més d’associacions (AEPA, CEPAIM, ADISCAP, AFARADEM…), així com de diversos centres educatius locals.

Per altra banda, s’ha donat servei de manera extraordinària a diferents esdeveniments esportius de centres educatius, federacions, els mateixos clubs, i inclús s’han organitzat, per un costat, campionats esportius, per part del Departament d’Esports, dirigit als escolars amb una participació de 300 xiquets i xiquetes d’Alzira i el programa Alzira Camina, amb col·laboració dels departaments de Serveis Socials i Sanitat.

El Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha valora molt l’elevada pràctica de l’esport a la ciutat d’Alzira ha remarcat que mantindre les instal·lacions és indispensable per seguir en estes xifres.

Compartix la notícia

Deixa un comentari