Més de 80 obres realistes participen en el certamen MUMART de l’Associació Phoenix i l’Ajuntament d’Alzira

El certamen de pintura, dibuix i fotografia realista en xicotet format Mumart encara la seua recta final. Este matí s’ha inaugurat el mural-exposició del certament amb les obres participants i esta vesprada es lliuraran els diversos premis del concurs que ha organitzat conjuntament l’associació alzirenya Phoenix i l’Ajuntament d’Alzira.
Este matí s’han atorgat els certificats de participació als artistes que han presentat les seues obres a este certamen, que busca fomentar l’art realista en l’àmbit nacional. El tema del concurs era lliure, ara bé l’estil havia de ser realisme. El tamany de les obres havia de ser de 20 per 20 centímetres i com a molt de 4 centímetres de grossor. Ara, amb les obres rebudes han preparat un mural que estarà exposat en forma de mural a l’entrada del MUMA fins a octubre. Josep Francés, president de l’associació Phoenix, ha explicat que han reunit 32 artistes i més de 80 obres.
Esta vesprada s’atorgaran els premis a les obres guanyadores del certamen. En primer lloc el premi Lorenzo di Médici a la millor obra valorat en 500 euros i el premi Pedro Benedito a la segon millor obra, amb 300 euros. Per últim s’atorgaran 4 medalles d’honor. Sobre esta exposició l’alcalde, Diego Gómez, ha valorat la importància de que associacions culturals com Phoenix col•laboren en la regidoria de cultura.

Deixa un comentari