fbpx

Mesures contra el mosquit tigre

Compartix la notícia

Salut Pública llança el programa anual de protecció front les altes temperatures i recomana a la ciutadania prendre mesures contra el mosquit tigre. El programa va començar ahir i finalitzarà el 30 de setembre i consistix a reduir els impactes que les altes temperatures produeixen en les persones. Pel que fa al mosquit tigre, Salut Pública recomana consultar el llistat de repel·lents publicat a la pàgina web del ministeri de Sanitat.

Salut Pública també recomana vestir amb roba que cobrisca la major part del nostre cos per evitar les picades. Sobretot perquè els mosquits són transmissors d’algunes malalties vectorials. Això sí, sempre tenint en compte que la roba siga d’un teixit fi per a protegir-nos també de les altes temperatures. Contra el mosquit tigre és també important, expliquen des de salut pública, no acumular aigua en cap recipient.

Per a combatre els efectes negatius de la calor en les persones és important ingerir molts líquids i no fer menjades copioses o molt condimentades. No obstant això, les altes temperatures podrien enguany també portar-nos bones notícies i és que tot apunta que la calor reduïx la transmissió del coronavirus encara que només es tracta d’una hipòtesi.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-16-juny-2020_md_52114910_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari