Mobilitza’t, una iniciativa de la Conselleria de Mobilitat pel foment del transport sostenible

L’Ajuntament d’Alzira convida als centres educatius a participar en el concurs Mobilitza’t, una iniciativa de la Conselleria de Mobilitat de la GVA pel foment del transport sostenible. El concurs està dirigit a les aules amb alumnes de 7 a 9 anys que hauran de gravar-se ballant la coreografia de la cançó Mobilitza’t, del cantautor valencià, Dani Miquel. El vídeo amb més reproduccions guanyarà un premi per al seu col·legi.

La Conselleria planteja també el repte que els xiquets i xiquetes realitzen a classe un llistat d’accions de mobilitat sostenible que els seus pares i mares podrien dur a terme durant el 2020-2021. Així, els progenitors podran presentar també un vídeo al concurs recreant el compromís amb alguna d’eixes accions de mobilitat, a través del qual també podran optar diferents premis.

Els col·legis que vulguen concursar hauran d’enviar els seus vídeos al correu huidescansaelcotxe@gva.es adjuntat amb una fitxa de dades que poden descarregar al web de la Generalitat. El termini finalitzarà el pròxim 21 de desembre. Escoltem aci l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari