fbpx

Molta música a Alzira en el mes d’octubre

Compartix la notícia

La música d’autor inundarà la Casa de la Cultura d’Alzira este mes d’octubre amb motiu de la celebració del dia dels valencians. Dins de la programació cultural del 9 d’octubre s’inclou un cicle de cantautors que donarà el tret d’eixida este dissabte, 10 d’octubre, amb l’actuació de l’intèrpret Mara Aranda que presenta Trobairitz, un espectacle en clau femenina que investiga sobre el paper dona en l’època medieval.

I és que Mara Aranda no actuarà sola sinó amb l’acompanyament vocal i instrumental d’altres quatre artistes. Es tracta d’una recopilació d’una sèrie de textos en occità en els quals es vol recalcar el paper influent de la dona durant l’Edat Mitjana com un personatge il·lustre.

El preu de les entrades per al cicle de cantautors és de 3 euros (o 2 amb descompte i de 5 euros per als concerts del 8 d’octubre. Ambdues es poden obtindre a través de la pàgina web Notikumi o a la taquilla del Gran Teatre dimarts i dijous de 19.30 a 21 h. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda en l’entrevista mantinguda a El dia per davant.

      actes-culturals-al-voltant-del-9-d-octubre-6_md_57504371_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari