Mor als 60 anys Adrián Campos Suñer
Pilot d'automobilisme i descobridor de Fernando Alonso i Marc Gené

L’esport alzireny en concret i el motor internacional en general estan de dol. Anit va faltar als 60 anys Adrián Campos Suñer, l’únic pilot d’automobilisme que ha donat la nostra ciutat i que va arribar a la Fórmula 1 en 1987, on disputà 21 carreres.
Campos va ser el descobridor de Fernando Alonso i Marc Gené i fundador de l’escuderia de motos Avidesa en els anys 70 i de Campos Racing en 1997. En la primera va impulsar diversos motociclistes com Vicent Ferrer, Agustín Pérez Calafat i Jorge Martínez Aspar. En Campos Racing donà les seues primeres passes Fernando Alonso, de qui pronosticà en 1999 que seria campió del món.
En 2003, l’equip Adrián Campos Motorsport tenía a Marc Gené y a Santi Porteiro en les seues files. El català sols va poder competir la mitat de la temporada. Després de la seua victòria a Zolder, va ser requerit per Williams per reemplaçar Ralf Schumacher en diverses carreras i actualmente forma part de l’escuderia Ferrari.
Vicente Ferrer recordava el suport que donava als pilots en l’escuderia Avidesa.

Actualment, a més de les estructures de Fórmula 2 i 3 amb què competia portava anys desenvolupant junt a Florida Universitària un màster de Motorsport a la seu de Campos Racing, que sempre va voler que estiguera a Alzira. Escoltem el director general de Florida Universitària, Enrique García, i Vicent Ferrer en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari