Mulet: “Ara toca assegurar que els contractes de l’AP-7 es carreguen als PGE i no a peatges en l’ombra”

Compartix la notícia

Compromís ha celebrat l’anunci del passat divendres de la licitació de quatre contractes per a la conservació i explotació de l’AP-7 entre Salou i Alacant i ha insistit que esta inversió  isca directament dels comptes de l’Estat i no es contemple cap mesura que resulte ser  un peatge en l’ombra .

El portaveu de Compromís al senat, Carles Mulet , ha recordat la denunciat la falta de claredat que ha mantingut el ministre Ábalos quan se li ha insistit en estes opcions i assegura que el Govern ha evitat pronunciar-se reiterant el que era una obvietat, que era la reversió l’1 de gener de 2020, però sense descartar res. Segons Mulet: “ara toca assegurar que els contractes de l’AP-7 es carreguen als PGE i no a peatges en l’ombra”.

Compromís al senat també  ha reiterat que el PSOE no pot presentar-se ara com a “salvador” de la situació, ja que és responsable que els valencians i valencianes hagen estat pagant  esta autopista durant 34 anys , ja que  en 1986 acabava la primera pròrroga de la conversió privada de l’AP-7. Igualment el senador Carles Mulet ha recordat que queda sobre la taula solucionar el problema dels nous accessos a l’AP-7 , per als quals no hi ha encara assignació de pressupost.

 

Imatge Tercerainformacion.es

Compartix la notícia

Deixa un comentari