fbpx

Multa de fins a 3000 € per tirar enderrocs i voluminosos

Compartix la notícia

La regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques de l’Ajuntament d’Alzira ha instal·lat panells informatius sobre la prohibició de tirar enderrocs i voluminosos en els llocs no autoritzats. Una mesura que té l’objectiu de frenar l’augment de deixalles i restes de poda que s’està produint en diferents punts de la nostra ciutat.

Les sancions contemplades per la deposició d’enderrocs estan contemplades en l’Ordenança Municipal de Neteja Urbana i van, en cas d’infraccions molt greus, de 1501 euros a 3000.

Des de l’àrea de serveis urbans encapçalada pel socialista Fernando Pasqual han manifestat que són moltes les denúncies que es reben dels veïns sobre l’abandó d’objectes i deixalles en diferents punts de la ciutat.

Per això demanen consciència i civisme per tal d’evitar que la ciutat es convertisca en un abocador. A més han recordat que l’Ecoparc es troba molt prop de la ciutat i que és una gran opció per desfer-se d’aquells materials o objectes que ja no necessitem per tal que puguen ser eliminats de manera convenient.

 

Imatge Riberaexpress

Compartix la notícia

Deixa un comentari