S’engega Mumarte amb l’objectiu d’apropar el patrimoni artístic alzireny a tot el públic

Ahir per la vesprada arrancava Mumarte, una iniciativa que pretén apropar l’art i el MUMA al públic a través de diferents exposcions i altres activitats que arranquen este mes d’0ctubre i s’allargaran fins a finals de desembre.

L’Exposició d’Artemisia, va ser el tret d’eixida d’una sèrie d’activitats que es desenvoluparan al MUMA però també a altres espais emblemàtics del nostre patrimoni com és la Casa Alòs. Des des la Regidoria de Patrimoni es vol donar a conèixer el nostre museu municipal amb els artistes locals de diferents disciplines com la pintura, la fotografia o la literatura. L’objectiu és que cap alzireny no desconega el ric patrimoni artístic i cultural que tenim a la nostra ciutat.

Esta mateixa vesprada s’inauguren dos exposicions ben diferents però que ens tarsalladen als esdeveniments hisòtrics més recents de la ciutat, com és la pantada i també a conèixer millor els nostres artistes com és el cas del pintor Salavador Ausina.

El pintor Teodor Andreu i  l’indumètaria valenciana, entre altres activitats, completen la proposta  de Mumarte, una iniciativa per als amants de l’art i per a tots els alzirenys amb ganes d’endinsar-se en la nostra història.

Categories Patrimoni

Deixa un comentari