MUMARTE començarà amb força al MUMA este 2020

El Museu Municipal d’Alzira (MUMA) iniciarà l’any 2020 amb exposicions i activitats amb el nom genèric de MUMARTE. Per al primer trimestre de l’any ja compta amb propostes molt atractives i per a tots els públics perquè començar l’any es convertisca en una experiència enriquidora gaudint de l’art i la natura.

El dijous 9 de gener, a les 19.30 hores, està prevista la inauguració de l’exposició “Homenatge al pintor Teodoro Andreu”, a càrrec de l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca, ACAPIVAIC, a les sales temporals I-II i fins al 2 de febrer. També el diumenge 12 de gener, per als amants de la natura, baixada del betlem des de l’antic observatori de la Casella. Concentració a les 9.00 hores a l’aparcament del Paratge Natural Municipal de la Casella.

I pel febrer també gaudirem de l’exposició “Aquarel·les”, de Bernardo Vidal, a la sala temporal I, que es podrà visitar fins al 23 de febrer. Fins a la mateixa data es podrà visitar a la sala temporal II “Enamorat del Xúquer”, d’Enric Picot Ferrús, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Falla Germanies.

Pel que fa al mes de març, el dia 5, a les 19.30 hores, s’inaugurarà l’exposició commemorativa “XXX aniversari de la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides d’Alzira”, a les sales temporals I-II, fins al 5 d’abril.

Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Patrimoni Cultural, anima a totes i tots a participar de les activitats del MUMARTE.

Recordem que l’horari de visita al MUMA és de dimarts a dissabte, d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; i el diumenge, d’11 a 13.30 hores.

Categories Cultura

Deixa un comentari