Murals participatius en el barri de l’Alquerieta

Comencen a veure la llum els murals d’Alqueriarte 2019, la segona edició d’un programa organitzat pel Centre de Participació ciutadana i la Fundació Cepaim, que pretén trobar a través de la realització de murals participatius un espai d’encontre entre els veïns i les veïnes del barri de l’Alquerieta. En la realització d’estos dos primers murals han intervingut tant els veïns de l’Alquerieta com l’artista Ángel Caballero (Xolaka).

En els dos murals situats al carrer Diego d’Almagro i al carrer Calvari han participat el Grup de Dones de l’Alquerieta i el Grup Orígens.  El grup de Dones de l’Alquerieta ha treballat la igualtat i la creació d’espais de desenvolupament de la societat; d’estes propostes ha nascut un mural que combina els ulls duna dona amb colors vius i una composició que s’adapta molt bé a l’entorn.

El grup Orígens a través de l’espai cedit en l’Hort de Ros desenvolupa activitats agrícoles i treballen aspectes relacionals i convivencials; és per això que han volgut plasmar en el mural els seus avanços, cosa que l’artista ha sabut captar en una imatge que du per lema “Llaurem convivència”.

Categories Cultura

Deixa un comentari