fbpx

El Nanofest torna amb 19 zones d’activitats

Compartix la notícia

Este dissabte 11 d’abril tindrà lloc al Parc de l’Alquenència d’Alzira la tercera edició del Nanofest. Un festival de música per a tota la família  amb programació per a grans i menuts. 19 zones de diversió amb programació independent que inclouen concerts, tallers, zona gastronòmica i de picnic i, fins i tot, una fireta del llibre.

Esta tercera edició comptarà amb l’actuació de la Pandilla de Drilo, la Factoria de Sons amb Aitana Ferrer i Marcel Macià entre d’altres. A més de tot això, tallers de batucada, ceràmica i manualitats per als més menuts. Tot pensat per a que les famílies gaudisquen d’una jornada de tots i per a tots.

Des de la regidoria de cultura, Aida Ginestar, s’ha mostrat orgullosa del treball fet en estos quatre anys i d’haver donat vida un espai que s’ha convertit en referència no sols a nivell comarcal sinó també a nivell de país.

Ginestar, ha aprofitat la presentació del Nanofest per acomiadar-se com a regidora. S’ha mostrat emocionada i satisfeta pels projectes duts a terme, com ara el Nanofest o Art al carrer, iniciatives consolidades ja a la nostra ciutat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari