Nítida Alzira FS 3, Santiago 1

En Àrea Esportiva hem entrevistat a Gon Castejón, ala del Nítida Alzira FS, que dissabte guanyà 3-1 al Santiago Futsal i s’allunya set punts de l’ascens.

Ir a descargar

Amb el 3-1 obtingut sobre el Santiago Futsal, el Nítida Alzira FS va aconseguir una victòria triple. Pels tres punts que suma al seu caseller, els tres que no afegix al seu compte un rival directe i el goal average guanyat. Els pupils de Braulio Correal han pres un avantatge de set punts respecte al descens que els permetrà respirar encara que sense confiar-se.

Els gallecs es van mostrar com un equip molt mòbil, fruit de la seua joventut, però que es van trobar un Nítida molt ben posicionat en defensa. Tant que no hi va haver ocasions en els primers cinc minuts. S’havia de recórrer a jugades sorpresa com un servei de banda tret directament a porta que va detindre Álvaro. Després d’una tisora ​​de Rafa Ara va arribar el primer gol blanc i blau amb una passada de Gon perquè Pau Bellés marcara a plaer. Qualsevol error es pot penalitzar i una pèrdua en la marca de Molo va permetre a l’internacional tailandés Peerapat xutar fregant el travesser, que ho intentaria poc després. Amb una ràpida jugada i un xut creuat de Nacho va arribar el 2-0. El porter gallec va impedir que l’avantatge fora més gran després d’una gran jugada de Gabri i xut de Xavi o traure una contra a Rafa Ara. A dos minuts per al descans Álvaro va rebutjar en curt un xut llunyà de Montiel i Pirata va aconseguir el 2-1. El pivot gallec, campió d’Europa sub-19, encara va tindre dues ocasions més en els últims deu segons.

Recio va seguir salvant els seus quan als tres minuts tapava entre cames un u contra un a Xusi. Porky també va traure in extremis un xut de Peerapat, així com un altre de Beltrán o Montiel. Els de Braulio Correal van reaccionar i Gon va enllaçar tres regats sobre la línia de banda i la seua assistència va ser resolta meravellosament bé amb un toc picat a mitja alçada de Rafa Ara. A quatre minuts per al final els gallecs van arriscar amb porter jugador amb Brian, que va forçar l’estirada de Porky i a segons per acabar Nito també va tindre el 3-2.

El Nítida es manté en la 10a posició ara amb 21 punts, a set del descens que ocupa el Colo Colo Saragossa. Dissabte visitarà el Noia Portus Apostoli de la localitat corunyesa que en la primera volta va acabar guanyant 3-4 al Palau. Els noiesos són setens, amb sis punts d’avantatge sobre l’Alzira.