NÍTIDA ALZIRA FS, CAMPIÓ DE 2a B (i resum esportiu del cap de setmana)

Ir a descargar

• El Nítida Alzira FS guanyà 1-4 al Laskorain i es va proclamar campió de lliga. Este cap de setmana començarà l’eliminatòria d’ascens a 2a divisió.
  • Carmen López va guanyar el camp. Autonòmic infantil de tenis de la Comunitat Valenciana i s’ha classificat per al campionat d’Espanya.
  • Juvenil B va vore com l’Intangco li remuntava l’inicial gol de Raúl Peris i també haurà de guanyar en el partit de tornada. L’1-0 li valdrà. El partit es jugarà a Venècia dissabte a les 5.
  • L’Infantil C va golejar a l’Almussafes 5-1 i es va proclamar campió de lliga, donant el 4t títol al futbol base alzirista.
  • L’Alzira femení acabà la lliga perdent 0-1 contra el Crevillent en el primer partit de la nova etapa en el club.
  • El Metro Alzira Tenis Taula va quedar sext classificat en l’autonòmic per equips.
  • El Nou Bàsquet Alzira veu complicat classificar-se per a la següent ronda del trofeu Federació en perdre 66-63 a Algemesí.
  • L’infantil del Club d’Handbol Ribera Alta Alzira va perdre els dos partits del triangular i acaba 3r de la final de la Copa Federació disputada a Alzira.