fbpx

Nítida Alzira Futbol Sala es juga l’ascens

Compartix la notícia

El Nítida Alzira Futbol Sala es juga este divendres a les 9 de la nit l’ascens a la Segona divisió del futbol sala espanyol. Del partit d’anada porta l’avantatge de 3-8 de manera que té molt encarrilat l’ascens.

Per la importància d’este encontre, este mati s’ha presentat et partit a l’Ajuntament per animar la població d’Alzira i la Comarca perquè donen suport a l’equip blanc-i-blau. La festa del futsal començarà a les 5 amb unflables i activitats esportives ambientades amb la música de DJ Camarasa. Es podrà veure una exposició de la història del club i gaudir del “tardeo” previ al partit. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha animat a la ciutadania a acudir al partit per, com diu el tema del club, omplir el Palau.

Les entrades, que tindran un cost de cinc euros i hauran d’adquirir també els socis, es poden comprar en l’oficina del club al Fontana Mogort de 6 a 8 i en l’estand qui hi haurà et divendres des de les 5. Des del club es demana comprar-les amb antelació perquè no es produïsquen cues. Et president, Vicent Fontana, demana al aficionats el suport econòmic perquè en dos setmanes ja s’ha d’afrontar et primer gran pagament a la Lliga Nacional de Futbol Sala.

Compartix la notícia

Deixa un comentari