Nivells baixos de contaminació a Alzira durant els primers mesos

Alzira registra uns nivells de contaminació baixos durant els primers mesos de l’any en comparació a les dades registrades en altres municipis de la província de la València. A pesar que s’ha superat en diverses ocasions el nivell màxim de contaminació de l’aire, des de l’Ajuntament asseguren que podem estar orgullosos de la situació d’Alzira en quant a contaminació gràcies a la seua situació geogràfica envoltada de natura.

Les dades de l’Estació Local de la Xarxa de Vigilància i Control de Contaminació Atmosfèrica de la Generalitat, que en la Ribera sols compta amb un punt de medició en Alzira, reflexen que tan sols durant dos dies de febrer i març, l’indicador va superar els nivells establerts per l’Organització Mundial de la Salut, mentre que el nivell d’ozó troposfèric es va rebassar en tres jornades distintes.

Tanmateix els valors registrats estan lluny dels que assoleixen altres municipis com per exemple els de l’Horta. Per això des de l’equip de govern defensen que no es tracta de cap situació preocupant ja que ens trobem en una zona idíl·lica i envoltada de natura que ajuda a reduir este tipus de contaminació.

 

Imatge Levante-emv

Deixa un comentari