fbpx

Nou lots de regals es sortejaran entre els usuaris dels comerços de l’Associació Empresarial d’Alzira

Compartix la notícia

L’Associació Empresarial d’Alzira sortejarà nou lots de regals entre els compradors dels comerços locals, des del 20 de desembre fins el 14 de gener. Amb esta acció es pretén fomentar el comerç local que s’espera que facture al voltant d’un 15% més que les altres temporades de l’any. El sorteig es realitzarà el 14 de gener en les instal·lacions de l’Associació.

Per sisé any consecutiu, els comerços alzirenys adherits a l’Associació Empresarial d’Alzira podran promocionar els seus articles, productes i serveis a través d’este sorteig. Els compradors ompliran un bolet amb les seues dades que dipositaran en una urna que hi haurà al negoci. D’esta manera, per cada una de les seues compres sense import mínim podran optar a un lot de productes format per diversos regals de cada un dels comerços adherits a l’Associació.

El sorteig es durà a terme el 14 de gener a les 16.15 en les instal·lacions de l’Associació Empresarial, situada en l’avinguda Luis Suñer. A més, es retransmetrà a través de la pàgina de Facebook ALZIRA CIUTAT COMERCIAL.

Compartix la notícia

Deixa un comentari