Nova campanya ‘Amo format, gos educat’
Arriba a la 3a edició

Alzira reprén la campanya de conscienciació ‘Amo format, gos educat’, per a mantindre la ciutat neta d’excrements. Des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, s’està impulsant de nou
esta iniciativa, que ve realitzant-se des de fa ja tres anys a la nostra ciutat, per tal de conscienciar de la necessitat de recollir els excrements de les mascotes de la via pública, així com col·laborar en la neteja utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre per tal d’eliminar l’olor d’orí.

En este sentit, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha sol·licitat, una vegada més, la col·laboració de totes i tots per tal de minimitzar la brutícia als carrers i places i contribuir a fer que els espais públics siguen llocs segurs des del punt de vista sanitari. Per la seua banda, el regidor de Servers Urbans, Fernando Pascual, ha explicat que cal ser conscients a l’hora de traure a passejar el gos que a la via pública no és admissible deixar els excrements dels gossos sense arreplegar o no desinfectar els llocs on dipositen l’orí. Escoltem al regidor:

Deixa un comentari