fbpx

Nova edició de les jornades monogràfiques d’Idea a partir del proper 5 de novembre

Compartix la notícia

L’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira inicia la nova edició de jornades monogràfiques d’Idea. Es tracta de 25 xerrades gratuïtes relacionades amb l’orientació laboral, la formació, l’ocupació i l’auto ocupació. Les conferències es duran a terme cada dimarts a partir del dia 5 de novembre a la mateixa seu d’Idea.

Estes classes estan impartides per entitats col·laboradores i empreses relacionades amb el sector com FEVECTA, El Consorci de la Ribera, LABORA o la Universitat de València. La primera de les jornades del pròxim dimarts estarà a càrrec de Raquel Aguado, tècnica de l’IVACE Internacional. Aguado donarà informació sobre les Beques d’IVACE per treballar en el comerç exterior.

Per a acudir a estes conferència l’únic requisit és inscriure’s a través de la pàgina web d’IDEA. Els assistents rebran una acreditació, expedida al final del calendari anual, que inclourà totes les sessions en les quals haja participat, amb indicació del nombre d’hores i denominació de les sessions.


𝗝𝗢𝗥𝗡𝗔𝗗𝗘𝗦 𝗠𝗢𝗡𝗢𝗚𝗥𝗔̀𝗙𝗜𝗤𝗨𝗘𝗦 𝗗´𝗜𝗗𝗘𝗔

📣📣JA TENIM ACI LA NOVA PROGRAMACIÓ DE LES JORNADES MONOGRÀFIQUES D' IDEA📣📣Programació completa de jornades gratuïtes relacionades amb orientació laboral, formació, projectes europeus i emprenedurisme👩‍💻📝🇪🇺💡✨Comencem nou calendari el dimarts 5 de novembre amb la jornada: "Forma't i treballa en comerç exterior. Beques IVACE" Ponent: Raquel Aguado. Tècnica de l' IVACE Internacional.TOTS ELS DIMARTS DE 11:00 A 12:30 EN IDEA📍✏️Inscripcions a través del PORTALEMP IDEA:https://ideaalzira.portalemp.com/

Publiée par IDEA Alzira sur Mercredi 23 octobre 2019

Compartix la notícia

Deixa un comentari