Nova edició de Networking Alzira

Les empreses valencianes de la comarca de la Ribera tenen una cita ineludible amb la nova edició del Networking IDEA Alzira. L’esdeveniment que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, torna enguany a la Casa de la Cultura i de forma presencial. Demà 26 de maig en horari de 14.00 a 17.00 hores, els assistents podran establir contacte i sinergies entre les seues pròpies empreses i negocis.

Esta jornada consta de dues parts on l’objectiu fonamental és generar sinergies, possibles col·laboracions i contractacions de productes i/o serveis entre empreses de la comarca. En primer lloc, els 70 assistents inscrits podran gaudir de la ponència d’Adriana Rubio, ‘Yo soy mi producto: Cómo vender en tiempos de crisis’. La consultora i experta en màrqueting oferirà les claus per augmentar les vendes i aconseguir l’èxit als negocis. Escoltem ara un avanç d’allò que tractarà:

En segon lloc, 35 pimes i empreses d’Alzira i la comarca es donaran cita en un networking en el que intercanviaran idees i donar a conéixer a la resta els seus serveis i productes amb l’objectiu d’establir nous lligams.

Deixa un comentari