Noves connexions a l’autopista que vertebra la Ribera Alta és una de les peticions de Compromís a Pedro Sánchez

Joan Baldoví acorda amb Pedro Sánchez obrir noves connexions a l’autopista que vertebren la Ribera Alta. El diputat valencià va rebre també per part de Sánchez la promesa d’un finançament just, un augment en el pressupost de dependència, un pressupost en infraestructures d’acord al nostre pes poblacional i la defensa dels productes agroalimentaris valencians. Baldoví va explicar ahir a la Casa de la Cultura d’Alzira tots estos acords que té amb Sánchez i que es faran realitat a partir de la publicació dels pressupostos generals.
Joan Baldoví destaca que es tracta d’una fita històrica que un partit d’àmbit valencià haja pogut pactar un acord amb el Govern central. A més, el diputat assegura que sense el suport de Compromís el PSOE no haguera pogut governar el nostre país. Les mesures que Baldoví ha concretat amb Sánchez a benefici dels valencians garanteixen un finançament autonòmic just; l’aportació del 50% del finançament del sistema d’atenció a la dependència; un augment en el pressupost d’infraestructures; l’assoliment del deute Consorci València 2007; la defensa dels agricultors valencians i la protecció de les infraestructures hídriques. L’acord també inclou la garantia de compliment de la normativa ambiental respecte a l’ampliació del Port de València i l’augment dels recursos per a Plans d’Impuls del Medi Ambient. D’altra banda, el Govern es compromet a que l’Estat ratifique la Carta Social Europea per ampliar els drets socials i a la gratuïtat de l’AP7.
Tots estos compromisos es faran realment vigents quan el Govern central publique els nous pressupostos en aproximadament dos mesos.

Categories Política

Deixa un comentari