Obert el període d’inscripcció en les escoles esportives

Ja està obert el termini per a participar en el programa d’escoles esportives d’Alzira durant el curs 2019-2020. Més de 24 modalitats esportives oferides per als xiques i xiquetes de la ciutat amb què es l’objectiu potenciar la realització d’exercici entre els més menuts i fomentar l’estima per l’esport.
L’oferta de les escoles esportives recull enguany atletisme, bàsquet, escacs, frontenis, futbol i futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, halterofília, judo, karate, bici, natació, pàdel, patin wheeling, pilota valenciana, rugby, taekwondo, tenis, Pàdel, tir esportiu i volei.
A més, donada la importància de practicar esport des de menuts, este programa dóna la possibilitat de realitzar activitats d’iniciació que intenten ampliar les qualitats motrius que fugen d’una especialització primerenca i ofereixen activitats poliesportives i recreatives d’acord amb les necessitats dels xiquets.
Les inscripcions poden realitzar-se en les diverses entitats esportives que participen en el programa d’escoles esportives i els formularis d’inscripció es poden aconseguir també en les entitats esportives o en la delegació d’Esports de l’Ajuntament al carrer la Rambla.
Categories Esports

Deixa un comentari