Obert el termini d’inscripció per al SEPE Agrícola

L’Ajuntament d’Alzira obri el termini per a sol·licitar el Sepe Agrícola. Com a novetat d’enguany, les persones que, complint els requisits, no apareguen en el llistat provisional que Labora facilitarà a IDEA, també podran presentar la seua candidatura. El termini d’esta ajuda, que es demana a través de la Clau, però només amb cita prèvia, finalitza el 26 de maig.

S’espera que, amb la subvenció de més de 230.000 euros que rebrà Alzira en el marc del Conveni Agrícola del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), es podrà contractar entre 50 i 60 treballadors agraris que realitzaran tasques de neteja al terme rural, al llarg dels mesos d’estiu. L’objectiu és garantir als treballadors desocupats del règim agrari un complement de renda.

Recordem que per a poder ser seleccionat, serà imprescindible estar inscrit a Labora com a desocupat del sistema agrari especial abans del 17 de maig i acreditar, d’alguna manera, la condició de treballador agrari. Un requisit que es complix amb la presentació de tres cupons agraris pagats.

Deixa un comentari