Obert el termini per a participar en el programa 12 mesos, 12 empreses

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es posa en marxa la iniciativa Alzira: 12 mesos, 12 empreses, de nou amb l’ objectiu d’impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys, mitjançant un Pla de marketing que englobaria l’anàlisi, planificació, organització, difusió i control de resultats durant un mes.

 

El Alzira 12 mesos , 12 empreses poden participar  totes aquelles empreses d’Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant-ne des de l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´ octubre de 2019. Un dels participants de l’anterior edició anima als emprenedors a que no desaprofiten l’oportunitat .

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de novembre de 2019 i l’ instància i documentació annexa haurà de presentar-se, quan s’obriga el termini, en el Registre d’ entrada de l’Ajuntament d’ Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria.

Deixa un comentari